1/15
KRACHTIGHUIZERWEG 46-42 TE PUTTEN

 

Aantal kamers: 4

​Aantal slaapkamers: 3

Oppervlakte woning: 60m²

Oppervlakte perceel: 450m²

Soort grond: huurgrond

Bouwjaar: 1990

Staat van onderhoud: redelijk

 

Park: 't Veluws Hof

Parkkosten: ca. € 1.850,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 8.500,- VRIJ OP NAAM

OMSCHRIJVING

Schitterend gelegen aan de bosrand van het gezellige dorpje Putten vindt u chaletpark “’t Veluws Hof”. Het chalet, dat wij u te koop mogen aanbieden op dit gemoedelijke parkje, is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op 10 fietsminuten ligt het dorpje Putten en in de nabije omgeving heeft u een diversiteit aan faciliteiten die uw verblijf veraangenamen.

 

INDELING

Halletje met praktische provisiekast, sfeervolle woonkamer met aan drie kanten ramen. Drie slaapkamers, kleine, eenvoudige keuken en badkamer met douche/zitbad, wastafel en toilet.

 

ALGEMENE INFO

Deze leuke bungalow (geschakelde porta-cabin) met een woonoppervlakte van ca. 60m² en een binnen hoogte van 2,45m is gebouwd rond 1990 en is voorzien c.v.- combiketel uit 2008. Alle ramen beschikken over isolatieglas en rolluiken. Het geheel is netjes onderhouden.

  

TUIN

De riante tuin is eenvoudig aangelegd maar biedt u alle mogelijkheden om optimaal te genieten van uw welverdiende rust, de heerlijke zon en optimale privacy.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u dit recreatiechalet eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede woning.