OUDE GARDERENSEWEG 18-17 TE PUTTEN

 

Aantal kamers: 2

​Aantal slaapkamers: 1

Oppervlakte woning: 66²

Oppervlakte perceel: 383m²

Soort grond: erfpacht grond

Bouwjaar: 1998

Staat van onderhoud: goed

 

Park: Parc Royal

Parkkosten: ca. € 2.400,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 89.500,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Dit authentieke, rietgedekte Veluwse boerderijtje uit 1998, wordt u te koop aangeboden op een klein en buitengewoon rustig vakantiepark aan de rand van het bosrijke Putten.

 

INDELING

In deze recreatiebungalow vindt u een sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar het terras en een praktische, ruime keuken. Het plafond in de woonkamer is doorgetrokken tot onder het dak waardoor een zeer ruimtelijk effect is verkregen. Verder één bijzonder ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger. Via moderne schuifdeuren heeft u de toegang tot deze slaap- en badkamer. In de hal bevindt zich het aparte toilet. Voor uw fietsen entuinspullen is er ook nog een inpandige berging die u van buitenaf bereikt.

 

ALGEMENE INFO

De woning wordt verwarmd door middel van een combiketel met centrale verwarming. Mede door het rietgedekte dak en de dubbele beglazing is deze vakantiewoning uitstekend geïsoleerd. De woning staat op een kavel erfpacht grond van 383m².

 

VRAGEN..?

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u deze recreatiewoning eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.