top of page
Zorgeloos uw recreatiewoning verkopen!

 

BestBuymakelaars.nl

 

De Recreatiemakelaar van de Veluwe
RECREATIEWONING VERKOPEN

Als u voor de verkoop van uw recreatiewoning, vakantiehuis of recreatie-chalet kiest voor BestBuymakelaars.nl, dan kiest u voor een actieve en betrokken full-service recreatiemakelaar.

 

Als gespecialiseerd recreatiemakelaar van de Veluwe zullen wij u op professionele wijze een realistisch beeld geven van de waarde van uw recreatiewoning waarbij we o.a. rekening houden met factoren als:

 recent gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare objecten

 ligging van recreatiewoning 

 locatie van het park

 bouwkundige staat

 actuele marktsituatie.

 

Tevens zullen wij u, aan de hand van onze handige verkooptips, adviseren hoe we uw recreatiewoning het beste kunnen presenteren.

 

Uiteraard maken wij een mooie fotosessie en wordt uw recreatiewoning optimaal gepresenteerd op onze eigen websites en op de grote huizensites, en indien gewenst verzorgen wij tevens zinvolle advertenties in gedrukte media, periodieke beurspresentaties en kunt u deelnemen aan de landelijke open huizendagen.

 

Omdat potentiele kopers van een recreatiewoning bijna nooit "uit de buurt" komen, hebben wij voor onze recreatieve opdrachtgevers een speciaal promotiepakket waarbij u er zeker van bent dat uw recreatiewoning, tweede huis of chalet gegarandeerd onder het oog komt van de juiste doelgroep.

 

Wilt u aanvullende informatie over onze unieke werkwijze, dan komen wij graag bij u langs om ons voor te stellen. U ontvangt dan onze introductiemap, en in geval van een voorgenomen verkoop, geven wij u een gratis waardebepaling van uw recreatiewoning.

 

 

bottom of page