1/17
PARALLELWEG 26-73B TE HIERDEN

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 50m²

Oppervlakte perceel: 410m²

Soort grond: eigen grond

Bouwjaar: 1985

Staat van onderhoud: redelijk

 

Park: Onze Woudstee

Parkkosten: ca. € 250,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 65.000,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

In het bosrijke buitengebied van Harderwijk, mogen wij u deze houten recreatiebungalow te koop aanbieden op een riant perceel van 410m² eigen grond. Op steenworp afstand bevinden zich uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuiving en niet te vergeten Beauty & Wellness Resort De Zwaluwhoeve. Ideaal voor echte natuurliefhebbers! En voor een dagje shoppen of een gezellig terrasje kunt u terecht in het vissersstadje Harderwijk.

 

INDELING

Deze houten bungalow beschikt over een woonkamer met een eenvoudig verdekt opgesteld keukentje, twee slaapkamers en een badkamer met toilet en douche.

 

TUIN

De tuin telt 410m² en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met voornamelijk bestrating. Op het perceel is parkeergelegenheid aanwezig.

 

ALGEMENE INFO

Bent u geïnteresseerd in het verhuren van deze bungalow, dan kies u voor een leuke investering. De bungalow kan met de huidige huurder opgeleverd worden en huurprijs bedraagt € 550,- exclusief voorschot voor energieverbruik.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u dit recreatie chalet eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.