top of page
WIE ZIJN WIJ

"Recreatiewoning Veluwe" is één van de presentatie portalen van BestBuymakelaars.nl.

 

Als recreatiemakelaar en verhuurmakelaar probeert BestBuymakelaars u een zo goed mogelijk beeld te geven van het actuele aanbod op en om de Veluwe.

 

Op deze website vindt u dan ook een divers en actueel aanbod van recreatiewoningen op de Veluwe, die te koop en/of te huur worden aangeboden.

 

Bent u op zoek naar een luxe recreatievilla als pied-a-terre, een comfortabele recreatiebungalow als investering of een gezellige chalet voor in het weekend.... dan bent u bij ons op de beste plek. Wij hebben niet alleen een groot aanbod maar ook nog eens zeer divers en in alle prijsklassen.

 

Wilt u een actieve recreatiemakelaar met veel vakkennis en ervaring, kies dan voor BestBuymakelaars. Met al weer bijna 15 jaar ervaring, mogen wij ons gerust De Recreatiemakelaar van de Veluwe noemen en kan u er van uitgaan dat wij over de juiste eigenschappen beschikken om u als beste van dienst te zijn bij de verkoop en verhuur van recreatiewoningen op en om de Veluwe.

 

Omdat het succesvol verkopen en zorgeloos verhuren van een recreatiewoning veelal complexer is dan van een woonhuis en daarom een actieve en servicegerichte houding vereist, zijn wij het gewend om ons extra in te spannen voor onze opdrachtgevers en klanten.

 

Onze kennis en ervaring op het gebied van verkoop en verhuur van recreatiewoningen heeft zich door de jaren heen dermate ontwikkeld, dat er maar weinig makelaars zijn die ons op dit gebied kunnen evenaren.

bottom of page